2024 FESPA – Szakmai kiállítás Amszterdamban

Ahogy már korábban említettük hírlevelünkben, csapatunk nemrégiben egy izgalmas útra indult, hogy részt vegyen az amszterdami reklám és dekorációs szakmák világszervezetének éves kiállításán, a FESPA-n. Ez az esemény kiemelkedő jelentőséggel bír a dekorációs iparban, és mi sem maradhattunk le róla.

Az amszterdami kiállítás minden várakozásunkat felülmúlta. Szemtanúi lehettünk az új gépek, technológiák és eszközök bemutatásának, amelyek meghatározhatják a jövő trendjeit. Különösen lenyűgözött minket a teljesen automatizált rendszerek, a 3D technológia bemutatkozása és azon új nyomtatók, amelyek hihetetlen sebességgel képesek működni. Ázsiai beszállító partnereink profi megoldásaik bemutatásával ismét bizonyították, hogy a szakma folyamatosan fejlődik és újít.

Nem kevésbé fontosnak tartjuk a megújuló és újrahasznosított anyagok használatát, amelyek a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás jegyében állnak. Ezek az innovációk nemcsak hogy előremozdítják cégünk technikai képességeit, de hozzájárulnak azon elkötelezettségünkhöz is, hogy ügyfeleink számára mindig a legkorszerűbb és legzöldebb megoldásokat kínáljuk.

A kiállítást követő napot a város felfedezésének szenteltük. Egy helyi magyar idegenvezető, Nikolett segítségével bejártuk Amszterdam csodálatos utcáit és nevezetességeit. A holland kultúra sajátosságait, jellemző ételeit és szokásait is megismerve egy emlékezetes napot töltöttünk el. Amszterdam varázslatos városa, történelmi épületei, csatornái és pezsgő kulturális élete mély benyomást tett ránk.

Összességében elmondhatjuk, hogy ez az utazás nemcsak szakmai szempontból volt kivételesen gazdagító, de lehetőséget adott csapatunknak, hogy inspirálódjon és még szorosabban összekovácsolódjon. Biztosak vagyunk benne, hogy a látottak és tapasztaltak pozitív hatással lesznek a jövőbeni munkánkra és a számotokra nyújtott szolgáltatásaink minőségére.

 

Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen úton.

 

Nézegessen képeket:

Megosztod?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés