Mi az a marketing?

A marketing olyan vállalati tevékenység, amely a vevők/felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést, és ösztönzi a vásárlókat.
Az online marketing, mind ezt az interneten, az offline marketing pedig a való életben teszi. Az offline marketing, ha a fizikálisan megjelenő reklám eszközökről beszélünk, ami pedig az internet segítségével a digitális világban valósul meg, az az online marketing. Mindkét területre van megoldásunk.
Sokszor hallott idézet, hogy a „marketing költés fele, kidobott pénz!” Régen igaz is volt, mára mindent online megjelenést tudunk mérni, professzionális lehetőségek hevernek a lábunk előtt.

Mivel foglalkozunk?

Marketing tanácsadás

Tanácsadás telefonon vagy személyesen egy marketing szakértővel

Weboldal készítés

Weboldal készítés teljeskörű ügyintézéssel és tárhely szolgáltatással

Webshop készítés

Webáruház készítés, bérelhető online áruház rendszeren keresztűl

Google hirdetési kampány készítés

Fizetett hirdetések a legnagyobb keresőoldalon, a Google felületein

PPC display hirdetések készítése

Vizuális és audiovizuális PPC hirdetés több ezer weboldalon és mobilapplikációban

Közösségi média marketing (SMM)

Közösségi média hirdetések, Instagram és Facebook oldalkezelés és designolás

Reklámajándékok

A reklámajándékok elengedhetetlen része az offline marketingnek, ezzel erősíted meg a márkád

Grafikai tervezés és szerkesztés

Vizuális marketing eszközök megtervezése és megvalósítása

Mikor érdemes velünk dolgozni?

Ha sok jó ötleted van, amihez már csak a megvalósítás hiányzik, de nincs időd belekezdeni.

Neked...

Halomban állnak az ötletek, kampánytervek, projektek a fiókod alján? Nincs aki megcsinálja, vagy nincs aki jól csinálja meg?. Itt jövünk mi a képbe!

Ha cégvezetőként te magad próbálkozol a marketing feladatok ellátásával is.

Időt...

pénzt spórolhatsz és sok-sok stressztől kímélünk meg ha vállalkozásod marketing ügyeit ránk bízod. Mindenki azt csinálja, amihez ért...Te abban vagy profi amit csinálsz, mi pedig abban, hogy segítsünk neked.

Ha eltudod fogadni, hogy helyetted dolgozunk és hozunk meg döntéseket, a te illetve céged érdekében.

Neked...

dolgozunk, de önállóan végezzük el a célhoz szükséges feladatokat, költséghatékonyan és reálisan látjuk át a marketinged, mi azt akarjuk, hogy Neked jó legyen,

Ha a cégalapításon túl vagy, de nem tudod, hogy merre indulj a vásárlók gyűjtéséhez.

Segítünk...

eligazodni a marketing dzsungelében. 26 éves tapasztalattal a hátunk mögött ránk bízhatod magad és induló vállalkozásod. Megtervezzük majd meg is valósítjuk marketing céljaid.
Akik már minket választottak
hány ember munkáját végezzük el?

Ha a leggazdaságosabb és egyben leghatékonyabb megoldást keresed, akkor nézd meg, mi így számolunk:

Milyen szaktudás kell a professzionális marketinghez?

7 szakember, 7 bér és járulék egész évben… sok millió forint!


Mindezt velünk megspórólhatod!

hogyan dolgozunk?

Igényfelmérés, személyes találkozó

A személyes találkozó során felmérjük a céged, vállalkozásod, megismerünk téged, célokat határozunk meg és a jelenlegi értékesítési csatornáidat kielemezzük.

Marketing terv készítése

A személyes találkozó után marketing tervet készítünk, ahol pontosan meghatározzuk, hogy milyen lépéseket és mikor fogunk eszközölni, hogy a közösen meghatározott céljaid elérjük.

Arculat kialakítása, tervezése, az arculati eszközök elkészítése

Grafikus kollégáink felveszik veled a kapcsolatot és kialakítják a céged színvilágát, megtervezik logóját, névjegykártyáját, levélpapírját és e-mail aláírását, illetve minden olyan arculati elemet, amit későbbi online vagy offline platformokon felhasználhatunk.

Kulcsszókutatás

Míg a grafikusok dolgoznak céged megjelenésén, addig marketinges kollégánk kulcsszókutatást végez, hogy meghatározhassuk a számodra legmegfelelőbb kulcsszavakat, hastageket amikkel az új ügyfeleid és vásárlóid megtalálnak téged.

Tartalomfejlesztés, jogi megfelelőség

A fenti folyamatok szépen haladnak, addig szövegíró kollégánk már a weboldalad szövegén és a közösségi oldalaid posztjain dolgozik. Mindemellett Jogi tanácsadónk és ügyvédünk a GDPR megfelelőséget, az adatvédelmi szabályzatod és az ÁSZF-ed írja.

Domain, tárhely létrehozása, céges e-mail létrehozása

Rendszergazdánk, ekkora már elkülönített neked egy nagy tárhely csomagot, elindította a .hu domain foglalást és beállította céges levelezésed is.

Weboldal készítése

Webfejlesztő kollégánk az elkészült tartalmakból (szöveg, grafika, jogi szabályzatok) egy impozáns weboldalt készít, szoros kommunikációban veled, hogy annak minden részlete a te igényeidre legyen szabva.

Google cégem profil létrehozása

A Google Cégem-fiók több egy egyszerű cégadatlapnál. Ezzel cégprofillal könnyedén teremthetsz kapcsolatot az ügyfelekkel a Google rendszerében és fel kerülsz a térképre is. A profilodban közzétehetsz fotókat és ajánlatokat, hogy bemutasd, mi teszi különlegessé a céged, és okot adj az ügyfeleknek arra, hogy mindig téged válasszanak. Nem beszélve a számtalan google szolgáltatásról amit bekötünk weboldaladba. (google analytics, tag manager, ads, search console)

Közösségi média felület kialakítása és karbantartása

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube... választott csomagodtól függően beregisztrálunk a kívánt platformra (ha még nem vagy) kialakítjuk a megjelenését, tartalmat írunk és osztunk meg, kezeljük hirdetéseid, beállítjuk célközönséged, optimalizáljuk kampányaid és gazdálkodunk a marketing költségeiddel.

Havi statisztika készítése, kiértékelése

Havonta 2 órás konzultáció keretén belül kiértékeljük az elért eredményeket, a weboldalad, közösségi oldalaid és a google statisztikája alapján. Ez egy jó kiinduló pont a következő havi stratégia kialakítására.

NEM neked való ha…

Ha Te nem bízod a véletlenre, kattints a lenti gombra!

Töltsd ki az űrlapot

Részletekkel kapcsolatban keress minket, és mi 48 órán belül visszahívunk téged!

ajándék, neked

Töltsd ki rövid kérdőívünk cserébe egy DÍJMENTES 30 perces marketing konzultációt kapsz ajándékba, ami nem kötelezz semmire.

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés