Igen, tudjuk ajánlani a visszaszedhető ragasztójú nyomtatható fóliát, de azzal számolni kell, hogy ez csak rövid ideig (max 6 hónap) használható. Ennek a fóliának nyom nélkül el lehet távolítani a ragasztóját.

Szolgáltatásaink és termékeink elég széles körűek és változatosak. Ha nem találod amit keresel, inkább kérdezd meg kollégáink, telefonon vagy e-mailben, azzal még nem vesztesz semmit 🙂

Igen, tudunk fogadni nyomdakész állományokat is. A legalkalmasabb a kompozit pdf, de lehet megfelelő felbontású jpg, tif, png kép is, mi mindegyiket tudjuk kezelni. Erről grafikus kollégáinkkal egyeztess azért!

Igen, hiszen minden készüléknek más a kijelzője. Ha nincs kalibrálva, akkor más színeket láthatsz a telefonon, a tableten, a laptopon és az asztali számítógép monitorján.

Az e-mailen átküldhető állományok mérete korlátozott. Azt javasoljuk, hogy 7 Mbyte fölött már valamelyik file küldő szolgáltató használatával juttassátok el a nyomtatandó file-t. Pl.: toldacuccot.hu ; wetransfer.com ; mammutmail.com

A grafikai terv elfogdását követően általában 3-5 munkanap múlva.

Nem. Csak készpénzzel és átutalással.

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés