Zászlók és molinók készítése, Kül- és beltérre egyaránt

A zászlók és molinók költséghatékony és strapabíró reklámeszközök. Anyagukat tekintve UV sugárzásnak, víznek és hőnek is tökéletesen ellenállnak, valamint nagyon teherbíróak. Kihelyezésük nem igényel szakértelmet. Távolról is jól láthatóvá teszik a kommunikálni kívánt információt. A grafikai tervezésnél az egyszerűség mellett a színválasztást is figyelembe vesszük. Fő cél, hogy a molinó vagy zászló ki tudjon tűnni a környezetéből.

Számos termék közül választhatunk, mint például zászló, zászlórúd, magyar, Eu-s zászló, városzászló, települészászló, lobogó, asztali zászló, asztali zászló talp, beachflag, strandzászló, molinó, banner, pvc molinó, hurkoltpoliészter, épületháló, mesh.

Ügyfeleink körében a strandzászlók nagyon népszerűek, mert mobil szerkezetük miatt bárhová elhelyezhetők, szokatlan formájukkal kimagaslanak a tömegből, ezért igazán impozánsak és feltűnőek. Rendkívül népszerűek bármilyen szabad téri használatra, akár fesztiválokon, ünnepségeken, szórakozóhelyeken, versenyeken, vagy akár egy üzlet vagy étterem előtt is. Több méretben, alakban és talpazattal rendelhető, felhasználástól függően tudjuk ajánlani a kereszttalpas, vagy leszúrható beachflag-eket. Kérd munkatársaink segítségét amennyiben nem vagy biztos, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb.

Különböző vastagságú és tulajdonságú, kültéri és beltéri textilekkel és anyagokkal dolgozunk. Tűzálló, vízálló, fényes felületű, áttetsző, pamut hatású, stb.

A molinó készítés minden munkafolyamatát szolnoki műhelyünkben végezzük, így garantálva a rövid gyártási időt.

Referenciáink

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés