Grafikai tervezés, szerkesztés és tördelés
Logótervezés, arculattervezés, kiadványtervezés, vektorizálás.

A cégünk által közvetített üzenet, a márkánk által képviselt értékek akkor a leghitelesebbek a potenciális érdeklődő számára, akkor közvetítenek megbízhatóságot és minőséget, ha a vállalkozás minden részletére kiterjed az egységes arculat. Miben nyilvánul ez meg a vásárló számára? Az irodában plasztikus betűkkel megjelenített márkanév, az üzletben elhelyezett belső és külső dekorációk, az átlátható cégtáblák képében. Ebben az esetben nemcsak az ügyfél, de a munkatársak is biztosak lehetnek benne, hogy a vállalkozás kiáll a saját értékei mellett.

Logó tervezés

A céges arculat alapja egy gondosan megtervezett logó. Mi mindent beleadva, minimum 3 különböző stílusú logót készítünk, amiből ki tudod választani a neked megfelelőt.

Arculattervezés

Ha már kész a logód, el tudjuk kezdeni céged/vállalkozásod arculatát kialakítani, Névjegykártya, levélpapír, email aláírás, bélyegző, munkaruházat, autódekor stb. tervezés.

Offline tervezés

Ha névjegykártyát, szórólapot, kiadványt, leporellót, prospektust, könyvet vagy plakátot szeretnél vállalkozásod számára akkor a legjobb helyen jársz!

Termékek ahol igénybe veheted a grafikai tervezés szolgáltatásunk: 3D habbetű, Plasztikus, térhatású betűk, Cég és reklámtábla (Ongrofoam tábla, Dibond tábla, EPS habkarton, Stadur tábla, kontúrvágott táblák), Útbaigazító tábla, Információs rendszerek, Ajtónévtábla, Kirakat dekoráció (fóliavágott, nyomtatott, one way vision fólia, üvegdekor fólia), Plasztikus felirat (decorfoam, dibond, plexi, ongrofoam), Reklámvilágító, Belső dekorációs megoldásaink (vászonképek, egyedi méretű vászonképek, osztott és több részes, iroda és szoba dekoráció, nyomtatott tapéta, feszített kép, plasztikus feliratok, faltetoválás, falmatrica, egyedi fali óra), Kültéri dekoráció, Színpad dekoráció, Akril plexi termékek (asztali/fali laptartó, névjegytartó, prospektus tartó, szórólap tartó, pulpitusok, árkiíró, adomány és szavazatgyűjtő doboz, menü és itallaptartó), Plakát nyomtatás, Citylight, Óriásplakát, Bolti anyagok/POS eszközök (padlómatrica, ársín, plasztikus feliratok, karton display, belógatott tábla)

Miért válassz minket?

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés