Cégtábla készítés | kül- és beltéri dekoráció

Cégtábla készítés
Az itt felsorolt reklámtípusok beépített fényrendszerrel nem rendelkeznek (mint a fényreklámok) megvilágításuk a tábla előtt elhelyezett reflektorokkal történhet. Grafika általában digitális nyomtatás, vagy plotterfólia, de igény esetén ötvözhetjük a plasztikus felirattal, vagyis háttértáblára rögzítjük a betűket.

Habosított PVC reklámtábla

Népszerű dekorációs alapanyag az ongrofoam reklámtábla mely egy alacsony sűrűségű habosított PVC tábla, egyik oldala védőfóliával van ellátva. Digitális nyomtatáshoz, plotterfóliás grafikához kiválóan alkalmazható. Amennyiben kültérre kerül a reklámtábla fontos, hogy megfelelő vastagságú anyagot válasszunk, a mérettől függően javasolt 5-10mm. Legnagyobb táblaméret: 300cm × 200cm.

Dibond reklámtábla

A reklámtábla dibond lemezből is gyártható, mely a legstrapabírobb megoldás, így a reklámtábla kültéren is évekig tartja minőségét. A dibond egy műanyag lemez melyet szendvicsszerűen két vékony alumínium réteg fog közre. Felülete öntapadós grafika kasírozásra és közvetlen nyomtatásra is alkalmas. Legnagyobb táblaméret: 400cm × 200cm.

Plasztikus dekoráció
A 3D habbetű/térbetű készítés első fázisa, hogy az XPS lábazati szigetelőanyagból izzószálas vágógép segítségével, vektoros grafika alapján kivágjuk a plasztikus feliratot, logót, formát. Ezt követően minden térbetűt, melynél beszúrás történt, glettelünk és csiszolunk, majd 2 réteg vízbázisú, UV álló festékkel kezeljük. A kívánt színt RAL színskálából lehet kiválasztani.

Sok esetben nem teszi lehetővé a helyszín, hogy a habbetű felirat közvetlen ragasztással kerüljön fel, (pl. terméskő vagy más díszburkolat) ilyenkor merev tartású alumínium háttértáblára rögzítjük a plasztikus betűket. Amikor a habbetű háttértáblára kerül, érdemes figyelni arra, hogy a reklámtábla és a habbetű színét megfelelően válasszuk meg, vagyis a két szín eltérő és kontrasztos legyen az olvashatóság érdekében.

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

GRATULÁLUNK, NYERTÉL

Kollégáink, 2019. 04. 23-án emailben értesítenek, hogy mikor és, hogyan veheted át nyereményed!


Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, koszorú u. 11. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés