Belsőépítészeti megoldások

Szolgáltatásaink közé tartozik az üvegnyomtatás, egyedi tapétakészítés, falmatrica gyártás. Egyedi képek stílusos otthonokba, irodákba, bármilyen belső térbe. 

Egyedi tapétakészítés

Az egyedi tapéta készítése napjainkban egyre jobban teret hódít magának. Az egyedi tapéta, faltetoválás vagy fali matrica, lényegében bármilyen jó minőségű fotóból, grafikából elkészíthető. Divatos, stílusos és az otthonunk vagy irodánk bármely pontján megállja a helyé

Üvegnyomtatás

Az üvegnyomtatás, üvegdekoráció az egyik újdonság, mely elképesztően dizájnos és egyedi dekorációs lehetőség. Ez a dekorációs forma stílusosan mutat a lakás bármely pontján, a nappaliban, a konyhában, vagy a fürdőszobában. Cégünk a tökéletes dekoratív üvegeket UV nyomtatással hozza létre. Választhatunk fa, fém, üveg, műanyag vagy textil termékre történő nyomtatás közül, hála modern nyomtatónknak.

Falmatrica

A minőségi vászonra nyomtatott digitális grafikák, fakeretre feszítve díszei lehetnek otthonunknak és irodánknak egyaránt. A keret oldalára is feszített vászon, modern, 3D hatást biztosít. A végeredményt nem lehet megkülönböztetni a festett képektől, hála az élethű digitális nyomtatásnak.

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés