Egy barack lesz 2024 színe!

Az év vége mindig izgalmas időszak a kreatív szakmákban, hiszen a Pantone intézet ekkor jelenti be a következő év hivatalos színét, amely meghatározza a következő évi trendeket.
Az idei év különlegessége a lágy, barackos árnyalat, a Pantone 13-1023 Peach Fuzz, mely egy bársonyos és melegséget sugárzó színvilágot hoz.

 

Peach Fuzz: Gyengédség és Bársonyosság:


A Pantone 13-1023 Peach Fuzz egy olyan árnyalat, mely finoman érzéki és szívbemarkoló. A bársonyos barackszínű paletta a kedvesség és a gyengédség érzését kelti, kifejezve a törődés és megosztás fontosságát. Ezen árnyalat melegséget és empátiát sugároz, kiemelve az együttélés és közösség érzetét.

 

A Lassulás Színe:


Az élet gyors tempója közepette egyre növekvő igény mutatkozik a gondoskodásra és az empátiára. Az év színének választott Pantone Peach Fuzz üzenete éppen ezen értékek körül forog. A szín támogatja a lelassulást, hangsúlyozva az egészség, a kitartás és az emberi kapcsolatok fontosságát. Az élet zajában olykor elengedhetetlenül fontos a csendes pillanatok megtapasztalása és az összpontosítás a közösségi kapcsolatokra.

 

Az Év Színének Filozófiája:


Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet ügyvezető igazgatója rámutatott a színválasztás filozófiájára.
„Olyan színt akartunk választani, amely a közösség és a másokkal való összefogás fontosságára összpontosít.”
A Peach Fuzz egy meleg és barátságos ölelés, mely az együttérzés és az empátia üzenetét hordozza. A szín egyszerre ösztönzi a közeliséget azokhoz, akik fontosak számunkra, és az örömöt, melyet az önmagunkra figyelés és a csendes pillanatok hozhatnak el.

A Pantone 13-1023 Peach Fuzz nem csupán egy szín; ez egy filozófia, egy üzenet az élet szépségéről és az emberi kapcsolatok értékéről. A gyengédség és a bársonyosság szimbóluma, mely rámutat arra, hogy az egyszerű pillanatokban rejlik az igazi gazdagság. Hajtsunk fejet az év színének előtt, mely elhozza számunkra a melegséget és az együttérzést az elkövetkező esztendőben.

Megosztod?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés