AI, mesterséges intelligencia

November közepe óta felrobbant a közösségi média! Mindenki a mesterséges intelligencia felhasználásának lehetőségeiről posztol.
Hogyan használható kép, tartalom, film vagy épp zene készítéséhez?

Mi is az AI? A mesterséges intelligencia (AI) olyan informatikai technológia, amely lehetővé teszi a számítógépek számára,
hogy olyan feladatokat végezzenek, amelyeket általában csak az emberek tudnak elvégezni, például gondolkodás, érvelés, tanulás vagy felismerés.
Az AI segítségével a számítógépek képesek automatikusan felismerni mintákat és trendeket, valamint döntéseket hozni.
Az AI lehetővé teszi a számítógépek számára, hogy folyamatosan fejlődjenek és tanuljanak, és ez által egyre több feladatot végezzenek el automatikusan.

Gondoltuk leteszteljük, ezért feltettünk pár kérdést az AI-ank.

Mi lesz 2023 marketing trendje Magyarországon?

Az 2023-ban Magyarországon folytatódni fog a digitális marketing trendje, így a cégeknek fókuszban kell tartaniuk a közösségi média marketinget, a keresőoptimalizálást, valamint a mobileszközökre szabott tartalmakat. A perszonalizált tartalmak szerepe is növekedni fog, valamint a videós tartalmak terjedése is folytatódni fog. Ezenkívül, az adatok alapú döntéshozás és az automatizálás is fontos szerepet fog játszani a marketing területen

Hogyan befolyásolja a 2023 évi marketinget a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia (MI) 2023-ban továbbra is jelentős mértékben befolyásolni fogja a marketinget. Az MI segítségével a cégek általában jobban célzott és perszonalizált marketingkampányokat fognak indítani, melyek alapját adatok és elemzések képezik. Az MI lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy hatékonyabban elemezzék a vásárlói viselkedést és személyre szabják a tartalmakat, valamint automatizálják a folyamatokat. A chatbotok és a virtuális asszisztensek szerepe is növekedni fog a vásárlókkal való kommunikációban. Az MI a marketinget egyre hatékonyabbá és magasabb szintű automatizálttá fogja tenni, ami javítani fogja a cégek hatékonyságát és növelni fogja a bevételeiket.

Megosztod?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés