Miért fontos a munkavállalók megajándékozása – 6 karácsonyi ajándék ötlet!

Az ünnepek közeledtével nem csak a családok, de a cégek is gondolkodóba esnek, hisz ajándékozni nem nehéz, de jól ajándékozni, nem egyszerű. Évente megújulni, elhagyni a műanyagtoll, névjegytartó, bögre meglepetést, bizony kihívást jelent, hogy az év végi céges rendezvény fénypontjaként átadott meglepetés valóban elérje célját, abban a körültekintő választás mellett az üzenetnek is fontos szerepe van.

Első nagy kérdés, idén lesz e karácsonyi party, lehet-e rendezvény, kisebb cégeknél egyszerűbben megoldható, nagyobbaknál kockázatos és jelen szabályozás szerint nem lehetséges.

A Covid átírta az évet minden szegmensben, van, ahol realizálható fejlődés, de a nagytöbbség csökken, de legalábbis lassul. Amit viszont egyetlen cégnek, cégvezetőnek sem szabad figyelmen kívül hagyni, az a munkaerő, azok az emberek, akik elfogadták a helyzetet, végig vitték a tavaszi megszorításokat, akik működtették, működtetik a termelést.

Nehéz kérdés, de egyetlen jó válasz van, ha a biztonságot akarjuk erősíteni a munkatársainkban, akkor készülnünk kell ajándékkal.

A munkatársak, ha érzik, hogy megbecsülik őket, a munkával töltött mindennapokat remek időtöltéssé tehetik, kialakulhat a jó munkahelyi hangulat. Az olyan mérföldkövek megünneplése, mint az új kolléga érkezése, az évfordulók, az előléptetés és az év végi ünnepek, azt az érzést keltik, hogy a munkahelye valóban értékeli őt.

Ráadásul az ügyfélkapcsolattal foglalkozó területeknek szóló ösztönző ajándékok, mint például az értékesítés, a marketing és az ügyfélszolgálat, növelhetik a termelékenységet és a munkával való elégedettséget, így a mindennapok kicsit még jobbak lehetnek.

Miért fontos a dolgozók megajándékozása és hogyan kell jól csinálni?

Bár nagyon fontos, a versenyképes fizetés, valamint az egyéb juttatások, de, hogy hosszú távon együtt dolgozzunk, a váratlan gesztusok teszik teljessé a kapcsolatot.

A tökéletes ajándékot mindig örömmel fogadják és ünnepek idején ez még nagyobb jelentőséggel bír.

A legjobb 6 vállalati ajándék a munkavállalók számára 2020-ban:

 

Készítsd el magad ajándék:

Kikapcsolódás a családnak a dobozból előkerülő ünnepi dekoráció alapanyagai, mely közösen elkészíthető. Jó móka elkészíteni a muffin-t vagy az ünnepi süteményt, melynek alapanyagait dekoratív üvegben adhatjuk át.

A növények mindig kellemes, természetes érzést kölcsönöznek az irodában vagy az otthonunkban. Egy esztétikus, a munkahelyi környezetbe illő kaspó, egy virágzó növény, egy személyes üzenet a csomagoláson, nyarat varázsol a munkahelyre, minden nap figyelmet igényel.

 

Személyre szabott ajándékok

Különleges kapcsolat létrehozása valóban személyes ajándék küldésével alakítható ki, de ez a legnehezebb feladat. A jól kiválasztott tárgyak, használati eszközök, élményajándékok, tükrözi kollégánk érdeklődését és hobbijait.

 

Ínyenc édességek

Az édes meglepetés mindig örömmel szolgál. Még jobb, ha van annyi, hogy megosztható a kollégákkal, barátokkal és a családdal. A csemegék és édességek választéka határtalan: táblás és szelet csokoládék, bonbonok, csomagolt sütemények, aszalt gyümölcs, és az elmaradhatatlan kézműves bejgli.

 

 

 

 

 

Márkás technikai ruházat

A technikai ruházat kiváló módja annak, hogy vigyázzon a csapat tagjaira, az irodában és azon kívül. Márkás és személyre szabott termékek, dzsekik, pulóverek, kiegészítők, mellények, esőkabátok, nagyszerű benyomást kelthetnek, kényelmes, hosszútávú ajándék.

 

Helyi ízek és termékek

Védd a hazait, vedd a hazait kampány a boltok polcairól folyamatosan elér bennünket. Nagyon fontos eleme az ajándékozásnak, a helyi termelők és termékek előtérbe helyezése. Fantasztikus élményt nyújthat egy a környékben megtermelt termék az ünnepi asztalon.

 

Műszaki cikkek:

Melyek támogatják a hatékony munkavégzést vagy a szabadidő eltöltését. A zajos irodahelyiségek, munkahelyek nem segítik a koncentrációt, egy vezeték nélküli fülhallgató megoldás lehet. Nap mint nap rengeteget ülünk az asztalunknál vagy az autónk ülésében, kevés idő van az aktív mozgásra, hasznos ajándék az aktivitás mérő óra.

 

Akkor lesz igazán hatásos az ajándék, ha személyessé tesszük egy kísérő kártyával, ellátjuk cég vagy a csoport logójával és becsomagoljuk.

 

De hogy tehető figyelemfelkeltővé, izgalmassá, érdekessé, személyessé az ajándék és a csomagolás? Van rá néhány tippünk és trükkünk!

Előfordul, hogy év végére a céges büdzsé csak valami apró figyelmesség beszerzésére tud keretet biztosítani. Dobjuk fel ötletes, jópofa csomagolással, lássuk el a céges színekkel, mutassuk be ezen keresztül a következő és kommunikációs elemeit, nyomtassuk rá a csapat aranyköpéseit. Fontos, hogy tükrözze a cég arculatát. Környezetbarát csomagolópapír, italosdoboz, boríték teljesít minden trendi elvárást. Egy zsinór vagy visszafogott szalag a csomagolásra és elkészült 2020 céges évvégi ajándéka.

 

Eredményes évet, jó ajándékozást, vírusmentes új esztendőt kívánunk!

Megosztod?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés