Munkavédelmi eszközök

Szakmai Szerda blogunkban mesélünk Nektek egy kicsit a munkavédelmi eszközökről és azok fontosságáról!
Csapatunknak fontos a megfelelő védelem munkavégzés során, ezért tisztában vagyunk, a különböző munkaruhák és egyéb eszközök fontosságával. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik különböző munkához szükséges védőruhák feliratozása, munkavédelemhez kapcsolódó táblák, matricák, világítók, totem oszlopok gyártása és kihelyezése, mint például útba igazító táblák, balesetmentes napokat számláló táblák, házirendek, ajtótáblák, utánvilágító táblák, valamint padlómatricák gyártása is.


Egy ipari terület életében fontos szerepet játszanak a biztonsági jelzések, táblák, feliratok. A biztonságos épület legfontosabb alapkövetelménye, hogy veszély esetén a bent tartózkodók azt biztonsággal és a lehető legrövidebb idő alatt elhagyhassák. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő tájékozódás, a veszélyeztetett személyek megfelelő és lényeges információkkal való ellátása. A kötelező előírásoktól, az egyedi tervezésig minden megtalálható a cégünknél. A jelzéseken és táblákon túl érdemes hangsúlyt fektetni a cég külső dekorációjára és járműire is.
Egy harmonikus, egységes üzletdekoráció pozitívan hat a potenciális vásárlókra. Az üvegfólia nagyon népszerű formája az gyárak, üzletek, irodák üvegfelületeinek dekorációjára. Diszkrét és elegáns megjelenést biztosít mégis figyelemfelkeltő. Számos fólia közül választhatunk, mint például a homokfújt fólia, ami megfelelő védelem a betekintés ellen, ideális irodák üvegfalaira, elválasztó falakra. A dekorfólia a fényt nem szűri meg, átengedi a felületén, könnyed megjelenést, biztost a bevont felületeknek. A One Way Vision fólia egyik nagy előnye, hogy az üzletből a szabad kilátást egyáltalán nem gátolja és a fényt is beengedi, viszont kívülről a választott grafikát jeleníti meg.


Az autódekoráció az egyik leghatékonyabb reklámeszköz, hiszen a jármű folyamatosan mozgásban van, így a potenciális vásárló újra és újra találkozik a márkád üzenetével. Tökéletesen illeszkedik a céged arculatához, növeli az értékesítőd, munkatársad hitelességét és kiemelkedően költséghatékony, hiszen az egyszeri befektetés, akár több éven keresztül, plusz költség nélkül is folyamatosan emeli a céged lokális ismertségét.


Ugyanez észrevehető a munkaruha viselésekor. Ezek a termékek fontos szerepet töltenek be egy cég életében, hiszen a feltűnő és egységes munkaruhák profizmust és igényességet sugároznak. Fontos, hogy minőségi, időtálló és strapabíró legyen a hímzett vagy nyomtatott minta, hiszen munkaruha esetében erősen igénybe veszik a munkavégzés és a tisztítás folyamata alatt is, valamint az ügyfelek a vállalatot azonosítják az alkalmazottak által viselt ruhákkal. Nem elhanyagolhatóak a nyomtatott anyagok, valamint a braille feliratok sem, hiszen szükséges a folyamatos kommunikáció és iránymutatás, nem utolsó sorban alapja a céged iránti bizalom kiépítésének.

Megosztod?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés