A one way vision fólia

A one way vision fólia egy nagyon kedvelt reklámhordozó és díszítő elem, különösen utcafronti üvegfalak, kirakatok, üvegajtók, szélvédők esetén. A lyukacsos felületű fólia nemcsak kiváló hirdetőeszköz, de a kíváncsi szemektől is megvéd, ugyanis a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni. UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható.
Előnyök:
• Kilátni lehet, belátni nem: a one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A nyomat fedettsége 40%-os, 1,5 mm-es lukacsozással. Előnye, hogy míg tökéletesen kilátni rajta bentről, kívülről maximális takarást biztosít.
• Egyedi dekorfólia: amellett, hogy kiváló reklámfelület, a one way vision fóliákkal kis és nagy méretű kirakatokra, üvegajtókra, vagy akár szélvédőkre is ötletes és kreatív grafikát tervezhetünk grafikus kollégánk segítségével.
• Könnyű feltenni: a one way vision fólia felhelyezése házilag is megoldható, azonban az esetleges anyagsérülések elkerülése érdekében javasoljuk profi dekoratőr kollégáink segítségét, akik gyorsan, precízen kihelyezik a kért felületre.
Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a egészen a kihelyezésig.

Megosztod?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest

Szólj hozzá, bátran

bix feher logo 8.59/10

Bizalmi index

HATÁS REKLÁMSTÚDIÓ KFT- hiteles partner- Hiteles Partner

Ajánlat kérés

ADD MEG AZ ADATAID ÉS KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT HAMAROSAN!

Köszönjük a megkeresést, hamarosan kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot.

+36 56 513 015 | hatas@hatasreklam.hu | 5000 Szolnok, Eötvös tér 3. | H-P.: 08:00 – 16:30

Állásra jelentkezés